Anti Covid-19 afschermingen in de praktijk
Anti Covid-19 afschermingen in de praktijk

Anti COVID-19 veiligheidsschermen

Brandvertragend en volgens CE

Veiligheid staat bij Posthumus Machines altijd hoog in het vaandel. Om uw leerlingen in coronatijd veilig in de techniek lokalen te laten werken, kunt u de werkplekken voorzien van een machine afscherming. Op deze manier kan er veilig en volgens de richtlijnen van het RIVM worden gewerkt.

De Lexan veiligheidsschermen verzekeren een definitieve effectieve afscheiding en goede anti-besmetting tussen machines, op open werkplekken, klaslokalen en andere productieomgevingen. De schermen voldoen aan CE en de verplichte Richtlijn Veiligheid Arbeidsmiddelen, zodat ook na het Corona tijdperk uw machine voldoet aan de Richtlijn Veiligheid Arbeidsmiddelen.

De schermen zijn slagvast, krasbestendig en geven bescherming tegen rondvliegende delen

Onze afschermingen voldoen aan de CE regelgeving en de richtlijnen:

✓ EN ISO 12100:2010
✓ EN ISO 14120:2015
✓ EN ISO 14119:2013

Assortiment COVID-19 veiligheidsschermen

Wij hebben onder andere standaard schermen model OM in ons assortiment, bestaande uit een stalen frame en een 4 mm dik Lexan (polycarbonaat) scherm van 1200×1400 mm. De schermen zijn universeel op elke willekeurige plaats bij de machine te plaatsen.

Dankzij de hoge kwaliteit van het materiaal, bieden de Lexan schermen een betere bescherming tegen wegspringende spanen dan reguliere anti-corona schermen van plexiglas (acrylaat). Dit maakt de schermen zeer geschikt voor gebruik in techniek lokalen.

Naast de standaard schermen kunnen wij verrijdbare uitvoeringen leveren. Deze bestaan uit een stalen frame op 4 zwenkwielen en een Lexan scherm. De uitvoeringen kunnen worden geleverd in diverse afmetingen.

Bent u benieuwd de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Download de brochure

✔️ Veilig werken dankzij de Lexan schermen!
✔️ Brandvertragend (in tegenstelling tot plexiglas)
✔️ Voldoen aan CE en de verplichte richtlijn veiligheid arbeidsmiddelen
✔️ Slagvast, krasbestendig, chemisch bestendig en beschermend tegen rondvliegende delen
✔️ Glashelder en goed zicht

Vraag vrijblijvend meer informatie aan.


    Aanbod anti-corona schermen