Olie en Smeermiddelen

Om uw machines perfect te laten functioneren is olie van hoge kwaliteit essentieel. Daar waar een topsporter uitstekende voeding nodig heeft om te kunnen presteren vragen uw machines ook om de beste olie en smeermiddelen om op top niveau te kunnen presteren. Help uw machines dag na dag een topprestatie neer te zetten door ze te onderhouden met de producten van Arol.

Arol hydrauliek olie

Hydrauliek olie

Uw hydraulische systemen blijven vloeiend bewegen met de hydrauliek olie van Arol. U heeft keuze uit hydrauliek olie met een viscositeit van 22s, 32s of 46s. Deze worden geleverd per can van 5 liter.

Arol tandwielkast olie

Tandwielkast olie

Door de tandwielkasten van uw machines goed te onderhouden met de Tandwielkast olie van Arol, voorkomt u overmatige slijtage van de tandwielen. Dat scheelt stoptijd en zorgt voor een langere levensduur. Arol Olie biedt zowel speciale tandwielkast olie voor de Arboga tandwielkast als voor de Bewo en MEP Falcon & Tiger tandwielkast. Deze smeerolie is nu ook te bestellen in een 700ml flacon. Handig om vlakbij de machine te bewaren zodat een beetje olie altijd voor handen is!

Arol koelsmeermiddel

Koelsmeermiddel

Met Arol cool 6 levert Arol Olie een universeel synthetisch koelsmeermiddel waarmee u de levensduur van uw machines kunt verlengen. Dit koelsmeermiddel zorgt ervoor dat uw machine moeiteloos en schoon blijft draaien en voorkomt bacterie-vorming.

Arol systeemreiniger

Systeemreiniger

Hygiëne is cruciaal in het onderhoudsproces. De Aroclean systeemreiniger houdt het koelmiddelsysteem van uw machine eenvoudig schoon doodt alle bacteriën.

Arol leibaan olie

Leibaan olie

Arol Leibaan olie 68 zorgt ervoor dat uw machinegereedschap, tafels en aanvoermechanismen soepel en onbelemmerd blijven bewegen. Met dit smeermiddel, dat speciaal ontwikkeld is voor de smering van leibanen, zorgt u voor de meest efficiënte werking van uw machines.

Arol microdoseer olie

Microdoseer olie

Met Arol microdoseer olie, dat is samengesteld uit een hoogwaardige basis olie met een uitgebalanceerd pakket EP-additieven, waardoor het product een hoog druk opnemend vermogen heeft, weet u zeker dat uw microdoseersystemen het onderhoud krijgen dat ze nodig hebben.

Klein maar fijn

Net als de Arol tandwielkast olie is ook de Arol olie ten behoeve van de MEP Shark CCS en de MEP Zaagspanner beschikbaar in een handig, klein formaat flacon van 700ml. Deze praktische variant neemt weinig ruimte in beslag en kunt u dus gemakkelijk in de buurt van uw machine bewaren. Bekijk de producten in de webshop >>

Recensies

S. van der Kooij. ★★★★✩

“Op advies van Posthumus ben ik vorig jaar overgestapt op AROL Cool 6 koelmiddel. Niet verwacht dat het koelmiddel zo lang schoon blijft”

G. Jongsma  ★★★★✩

“Makkelijk om de juiste olie te vinden. Tevreden met de kwaliteit”

J. de Groot  ★★★★★

“Ik had olie voor mijn MEP zaagmachine nodig. Toen ik in de webshop zag dat er ook Arol olie speciaal voor Arboga was heb ik deze mee besteld. Snelle service en goede kwaliteit”

M. Feenstra ★★★✩✩

“Op Arol koelsmeermiddel staat 6% concentraat. Ik hanteer zelf 10% dit zaagt nog beter.”

Bestel eenvoudig Arol olie producten via onze webshop!