Nieuw: AROCUT Zaagbanden

April 2018

Sinds kort heeft Posthumus de Arocut zaagbanden in het assortiment. Deze Bi-metaal bandzagen hebben o.a. een zeer hoge kwaliteit, lees hier meer over deze zaagbanden!

 

Minerale of synthetische olie?

Maart 2018

Goede koelolie is onmisbaar wanneer u wilt dat uw machine lang mee gaat. U heeft hierbij de keuze uit o.a. minerale- en synthetische olie, lees hier meer over de beste keuze in koelolie!

 

Machines voor de vakman in opleiding

Maart 2018

Posthumus machines introduceert een nieuwe folder: Metaalbewerkingsmachines voor de vakman in opleiding! Deze folder staat vol met metaalbewerkingsmachines die niet kunnen ontbreken op een technische opleiding, waar metaalbewerking een onderdeel van is!

Voor een toekomstige vakman – of vrouw – in de metaalbewerking is het belangrijk dat hij of zij goed leert omgaan met de meest gangbare machines die gebruikt worden in de metaalbewerking. In onderstaande folder vindt u metaalbewerkingsmachines die wij geselecteerd hebben voor de vakman in opleiding!

metaalbewerkingsmachines voor de technische vakman in opleiding

Op de TechniShow 2018 kunt u de folder ook bij ons komen ophalen, we vertellen u daar ook graag meer over onze machines. U vindt ons in hal 8, stand D104. Heeft u nu al vragen of bent u geïnteresseerd in een machine voor de opleiding waar u mee verbonden bent? Neem dan gerust contact met ons op!

Posthumus introduceert machine lease

Februari 2018

Vanaf nu biedt Posthumus u de mogelijkheid om een bandzaagmachine van MEP te leasen, voor slechts €210,- excl. BTW per maand! Via machine lease hoeft u geen grote investering te doen, maar kunt u toch gebruik maken van een machine met Europese kwaliteit.

Machine Lease

Met de MEP Shark 282 SXI evo bandzaagmachine haalt u een snelle en nauwkeurige machine in huis. Past de aanschaf van deze machine echter niet op korte termijn in uw begroting? Kies er dan voor om deze bandzaagmachine te leasen bij Posthumus! Neem voor meer informatie contact met ons op via 0512-515300.

machine lease

Posthumus aanwezig op de TechniShow 2018

Februari 2018

Over minder dan een maand is het al zover, de TechniShow 2018! Zorg dat je er bij bent en bestel je gratis kaarten via Posthumus!

Tip: inzagen van een nieuwe bandzaag

Februari 2018

Bij gebruik van een band- of lintzaag wordt vaak een belangrijk punt vergeten: het inzagen van een nieuwe bandzaag. Lees hier waarom dit van belang is!

Abene voor Haags ziekenhuis

April 2017

Onlangs hebben we een nieuwe Abene VHF-320 TNC-620 CNC gestuurde freesmachine geleverd aan de instrumentmakerij van het Haaglanden Medisch Centrum in De Haag.

Deze freesmachine is voorzien van een Heidenhain TNC-620 besturing.

Abene voor Haags ziekenhuis

Klik op de foto voor een vergroting

Saxion Enschede kiest voor Abene

Februari 2017

De leerlingen van Saxion Enschede kunnen sinds kort gebruik maken van twee splinternieuwe Abene VHF-320 freesmachines.

Deze machines zijn onlangs door ons geleverd en inbedrijf gesteld.

We wensen de leerlingen en docenten veel (leer) plezier met deze aanwinsten.

Klik op de foto voor een vergroting

Profi Press werkplaats persen

Januari 2017

Posthumus Machines en Revisie BV neemt per januari 2017 de gehele verkoop van de Profi Press werkplaatspersen in Nederland op zich. Dit betreft zowel de hand- en voet bediende werkplaatspersen (15 t/m 50 Ton) als de motorische werkplaatspersen (30 t/m 300 Ton).

Profi Press werkplaats pers

 

Nieuwe kleuren voor Arboga

Augustus 2016

Arboga introduceert de nieuwe kleurstelling voor de nieuwe boormachines.

Binnenkort zullen de nieuwe machines in onderstaande kleuren geleverd gaan worden.

Arboga nieuwe kleur Klik op de foto voor een vergroting