Voorkom stilstand van uw machine

Onderhoudstips voor metaalbewerkingsmachines

Stilstand van uw machine tijdens werkzaamheden moet te allen tijde voorkomen worden. Als leverancier van diverse soorten metaalbewerkingsmachines geven wij u graag een aantal onderhoudstips om stilstand te voorkomen. Om uw metaalbewerkingsmachine in goede staat te houden adviseren wij u om de volgende onderhoudstips dagelijks, wekelijks en maandelijks uit te voeren.

Lees onze snelle onderhoudstips >

Meer geld voor techniekonderwijs

Juni 2018

Vorige week in het nieuws: de overheid stelt meer geld beschikbaar voor leerlingen met een technisch profiel! Het kabinet vindt dat dit extra geld nodig is omdat het aantal scholieren dat kiest voor techniek daalt, terwijl bedrijven juist zitten te springen om technisch geschoold personeel. In onze zoektocht naar een nieuwe monteur en bij onze klanten merken wij dit ook, daarom zijn wij blij met dit besluit! Lees hier meer over in het volgende nieuwsbericht >> Meer geld voor techniekonderwijs

Nieuw soort aluminium

Mei 2018

Het is wetenschappers gelukt om een aluminium legering te ontwikkelen die minstens even sterk is als RVS. De onderzoekers ontdekten dat fouten in de kristalstructuur eigenlijk niet fout waren, maar de legering juist sterker maakten. Bekijk in de video hoe dit zit!

Ook deze uitdaging is voor onze machines geen probleem! Wij informeren u dan ook graag over alle mogelijkheden, en we zullen u natuurlijk op de hoogte houden van alle ontwikkelingen op het gebied van metaal(bewerking)!

Parduyns days

 

Afgelopen week wij hebben tezamen met de fabrikant MEP Italië deelgenomen aan het open huis van onze dealer Parduyns te Leuze-en-Hainaut België. Dit open huis werd georganiseerd ter ere van het 50-jarig bestaan van Parduyns S.A.

Dit bedrijf is al vele jaren dealer voor onder andere MEP machines en heeft vestigingen in Leuze-en-Hainaut, Charleroi en Luik.

Gedurende het open huis – waar een keur van leveranciers onder het genot van een hapje en een drankje hun producten hebben gedemonstreerd – hebben wij voor de klanten van Parduyns een aantal zaagmachines machines uit het leveringsprogramma van MEP gedemonstreerd.

Mede namens MEP is een plaquette overhandigd aan Dhr. Eric Parduyns om hem te feliciteren met het 50-jarig bestaan en te bedanken voor de goede samenwerking.

Wij kunnen terug kijken op twee geslaagde dagen en zien de samenwerking met deze dealer in de toekomst met vertrouwen tegemoet!

Parduyns days Posthumus machines mei 2018

Abene freesmachines

Mei 2018

In ons leveringsprogramma zitten ook de machines van Abene, een producent van conventionele en teach-in freesmachines. Lees hier meer over dit merk en de geschiedenis hiervan!

Abene SMG freesmachines

 

Nieuw: AROCUT Zaagbanden

April 2018

Sinds kort heeft Posthumus de Arocut zaagbanden in het assortiment. Deze Bi-metaal bandzagen hebben o.a. een zeer hoge kwaliteit, lees hier meer over deze zaagbanden!

 

Synthetische of minerale koelolie?

Maart 2018

Goede koelolie is onmisbaar wanneer u wilt dat uw machine lang mee gaat. U heeft hierbij de keuze uit o.a. minerale- en synthetische koelolie, lees hier meer over de beste keuze in koelolie!

 

Machines voor de vakman in opleiding

Maart 2018

Posthumus machines introduceert een nieuwe folder: Metaalbewerkingsmachines voor de vakman in opleiding! Deze folder staat vol met metaalbewerkingsmachines die niet kunnen ontbreken op een technische opleiding, waar metaalbewerking een onderdeel van is!

Voor een toekomstige vakman – of vrouw – in de metaalbewerking is het belangrijk dat hij of zij goed leert omgaan met de meest gangbare machines die gebruikt worden in de metaalbewerking. In onderstaande folder vindt u metaalbewerkingsmachines die wij geselecteerd hebben voor de vakman in opleiding!

metaalbewerkingsmachines voor de technische vakman in opleiding

Op de TechniShow 2018 kunt u de folder ook bij ons komen ophalen, we vertellen u daar ook graag meer over onze machines. U vindt ons in hal 8, stand D104. Heeft u nu al vragen of bent u geïnteresseerd in een machine voor de opleiding waar u mee verbonden bent? Neem dan gerust contact met ons op!

Posthumus introduceert machine lease

Februari 2018

Vanaf nu biedt Posthumus u de mogelijkheid om een bandzaagmachine van MEP te leasen, voor slechts €210,- excl. BTW per maand! Via machine lease hoeft u geen grote investering te doen, maar kunt u toch gebruik maken van een machine met Europese kwaliteit.

Machine Lease

Met de MEP Shark 282 SXI evo bandzaagmachine haalt u een snelle en nauwkeurige machine in huis. Past de aanschaf van deze machine echter niet op korte termijn in uw begroting? Kies er dan voor om deze bandzaagmachine te leasen bij Posthumus! Neem voor meer informatie contact met ons op via 0512-515300.

machine lease

Posthumus aanwezig op de TechniShow 2018

Februari 2018

Over minder dan een maand is het al zover, de TechniShow 2018! Zorg dat je er bij bent en bestel je gratis kaarten via Posthumus!


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten,
acties, beurzen en andere artikelen.

Inschrijven voor nieuwsbrief