Industriële gassen

Posthumus Machines en Revisie BV is wederverkoper van de industriële cilindergassen en koudemiddelen van Linde Gas Benelux. 125 jaar wereldwijde ervaring in gassen, als onderdeel van ons al even hoogwaardige productassortiment. Alle las(bescherm)- en snijgassen, alsmede gasmengsels.

Veel voorwepen of producten rondom ons zijn geproduceerd met behulp van gassen of aanverwante apparatuur, systemen of diensten.

Linde Gas Benelux

Het assortiment van Linde Gas Benelux vindt toepassing in vrijwel elk maatschappelijk segment zoals de metaal- en (petro)chemische industrie, de voedingsmiddelenindustrie, de milieutechnologie, onderwijs en wetenschap, alsmede in zorginstellingen en bij patiënten thuis.

De prominente positie van Linde Gas brengt tevens met zich mee, dat het bedrijf voorop loopt op het gebied van veiligheid, productkennis en ontwikkeling van nieuwe gastoepassingen.

Lindegas Online

Via Lindegas online kunt u met uw eigen computer direct online cilindergassen bestellen voor levering in Nederland.

Met uw unieke password krijgt u tevens toegang tot uw persoonlijke bedrijfsgegevens, zoals uw recente bestellingen, uw afnameoverzicht, uw cilindersaldo en uw historische facturen.

Informatie die met één muisklik beschikbaar is.

Voor het afhalen van uw industriële gassen kunt u terecht bij ons afhaaldepot, wij hebben de meest gangbare gassen en koelmiddelen op voorraad.

Linde Gas – ideas become solutions