Machines reinigen met vloeistofzuigers

Het is weer tijd om uw bewerkingsmachines eens grondig te reinigen. Goede reiniging van uw machines komt de levensduur van uw machines en de gezondheid van uw personeel ten goede.

In het leveringsprogramma van Posthumus vindt u alle hulpmiddelen en materialen om het reinigen van uw machines te vereenvoudigen. Wij verkopen o.a. spanen- en vloeistofzuigers van Depureco.

De Depureco vloeistof- en spanenzuigers leveren een besparing van het gebruik van koelmiddelen op. Bij het leegpompen van een machine wordt de vervuilde vloeistof gefilterd, zodat deze hierna kan worden terug gepompt en hergebruikt. Deze vloeistofzuigers zijn leverbaar met diverse soorten tank capaciteiten.

Uw machine grondig reinigen? Dan adviseren wij om de machine van spanen te ontdoen, de koelmiddelbak te legen en daarna het koelmiddelsysteem te spoelen met AROL systeemreiniger. Zo verwijder je alle vervuiling en bacterievorming uit het systeem. Vervolgens kunt u de machine weer vullen met AROL synthetisch koelmiddel.

arol sydrauliek olie

Hydrauliek olie

Uw hydraulische systemen blijven vloeiend bewegen met de hydrauliek olie van Arol. U heeft keuze uit hydrauliek olie met een viscositeit van 22s, 32s of 46s. Deze worden geleverd per can van 5 liter.

arol tandwielkastolie

Tandwielkast olie

Door de tandwielkasten van uw machines goed te onderhouden met de Tandwielkast olie van Arol, voorkomt u overmatige slijtage van de tandwielen. Dat scheelt stoptijd en zorgt voor een langere levensduur. Arol Olie biedt zowel speciale tandwielkast olie voor de Arboga tandwielkast als voor de Bewo en MEP Falcon & Tiger tandwielkast. Deze smeerolie is nu ook te bestellen in een 700ml flacon. Handig om vlakbij de machine te bewaren zodat een beetje olie altijd voor handen is!

arol koelsmeermiddel

Koelsmeermiddel

Met Arol cool 6 levert Arol Olie een universeel synthetisch koelsmeermiddel waarmee u de levensduur van uw machines kunt verlengen. Dit koelsmeermiddel zorgt ervoor dat uw machine moeiteloos en schoon blijft draaien en voorkomt bacterie-vorming.

Bestel eenvoudig Depureco vloeistof- en spanenzuigers via onze webshop!